έκπτωση
-33%

Mollers Forte Blister 30 Caps

Το Mollers Forte σε κάψουλες είναι συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο και μουρουνέλαιο σε αναλογία 3:1. Αποτελεί πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και βιταμίνης D3.
Κωδικός
7070866021771
Άμεσα Διαθέσιμο
0,2 kg
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €39,00
  • INFO
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Κατά τα τελευταία χρόνια αναρίθμητες μελέτες ανέδειξαν τα ω-3 λιπαρά οξέα σαν ιδιαίτερα σημαντικό διατροφικό παράγοντα για την υγεία μας.

Ταυτόχρονα, το μουρουνέλαιο, που παλαιότερα ήταν γνωστό για τις βιταμίνες Α και D που περιείχε, αναδείχθηκε σαν μια εκπληκτική φυσική υπερτροφή, αφού έγινε γνωστό ότι αποτελούσε, επίσης, πολύ πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Στη Νορβηγία, την πατρίδα του μουρουνέλαιου και του ιχθυέλαιου, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, ιδίως εκείνες του απώτερου βορρά, η Mollers κυριαρχεί απόλυτα σαν ο αναγνωρισμένος παραγωγός υψηλής ποιότητας μουρουνέλαιου, ιχθυέλαιου και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

 Αλλά και στο σύνολο της Ευρώπης και στις ΗΠΑ, το μουρουνέλαιο Mollers έρχεται με διαφορά πρώτο σε πωλήσεις, Με προδιαγραφές καθαρότητας (απουσία βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ουσιών) και αντιοξειδωτικής προστασίας των προϊόντων της μακράν αυστηρότερες εκείνων της Νορβηγίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και με πρώτες ύλες ανυπέρβλητης ποιότητας, η Mollers προσφέρει στην κατανάλωση εδώ και 165 χρόνια προϊόντα που έχουν _χτίσει_ την υγεία εκατομμυρίων παιδιών και ενηλίκων σε όλον τον κόσμο.

Η Apollonian Nutrition, με εξειδίκευση, αλλά και πάθος προς την ποιότητα εισάγει στην Ελληνική αγορά τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό οίκο, αποφεύγοντας τις μεταποιήσεις και/ ή καταπονήσεις που τόσο συχνά υφίστανται παρόμοια προϊόντα από παρένθετους μεταπωλητές (περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Mollers και τις προδιαγραφές τους θα βρείτε στο αναλυτικό μας φυλλάδιο και στην ιστοσελίδα www.mollers.gr).

Σημείωση Το σύνολο σχεδόν των θαλάσσιων ω-3 προέρχεται από τρεις πηγές, από: α) μουρουνέλαιο, β) ιχθυέλαιο, γ) krill oil. Τα δύο πρώτα είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων (που όμως μειώνουν τα τριγλυκερίδια του αίματος!) και το τρίτο σε μορφή φωσφολιπιδίων. Στην αγορά κυκλοφορούν ευρέως και συνθετικά ωμέγα-3, λόγω του χαμηλού τους κόστους. Αυτά είναι σε μορφή αιθυλικού εστέρα. Τα ωμέγα-3 της Mollers προέρχονται από μουρουνέλαιο ή ιχθυέλαιο άγριων ψαριών (ποτέ από ιχθυοκαλλιέργειες) και είναι, βέβαια, φυσικά ω-3 σε μορφή τριγλυκεριδίων.

2 κάψουλες την ημέρα

Ιχθυέλαιο: 900 mg, μουρουνέλαιο: 300 mg, ολικά ω-3: 615 mg, DHA: 216 mg, EPA: 293 mg,

 βιτ. D3: 400 ΙU, βιτ.

 E: 15 ΙU.

Ενίσχυση ανοσοποιητικού - νευρικού συστήματος, της καρδιάς και των εγκεφαλικών λειτουργιών.

Μελέτες δείχνουν ότι βοηθούν στη καλύτερη λειτουργεία των αρθρώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ