Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Παρουσίαση VICHY

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ VICHY ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.  

Η Vichy συστήνεται από 50.000 δερματολόγους παγκοσμίως. Ως ειδικοί στις λύσεις αντιγήρανσης και φροντίδας μαλλιών, συνεργαζόμαστε στενά με Επαγγελματίες Υγείας σε συστηματική βάση, για θέματα υγείας της επιδερμίδας και του τριχωτού της κεφαλής.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Vichy είναι ότι παρέχει λύσεις για όλους, γυναίκες και άνδρες, ανεξάρτητα από τις ανάγκες του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής, τους τύπους επιδερμίδας, τους φωτότυπους, για κάθε ηλικία, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΩΜΑΤΟΣ
Ως Εκθεσίωμα ορίζουμε το σύνολο των επιπτώσεων, εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων, μη κληρονομικών, στο δέρμα. Λαμβάνει υπόψη τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις βιολογικές λειτουργίες του δέρματος. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες παραγόντων εκθεσιώματος: περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, οι κλιματικές μεταβολές και η ρύπανση, παράγοντες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής, όπως το άγχος, η διατροφή, η έλλειψη ύπνου και οι ορμονικές διακυμάνσεις, που συμβαίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Περιβάλλον, Τρόπος ζωής, Ορμόνες. Η συνδυαστική τους επίδραση είναι αυτή που μελετά η Vichy ώστε να αποκωδικοποιήσει και να προβλέψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του δέρματος σε κάθε στάδιο της ζωής μας.
leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons