έκπτωση
-35%

Solgar Lipotropic Factors 50 Tabs

Συνεργιακός αποτελεσματικός συνδυασμός χολίνης, ινοσιτόλης, L- μεθειονίνης.
Κωδικός
033984015807
Άμεσα Διαθέσιμο
0,3 kg
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €39,00
  • INFO
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Το Solgar Lipotropic Factors είναι εξειδικευμένη συνδυαστική φόρμουλα Χολίνης, Ινοσιτόλης και L-Μεθειονίνης. Η Χολίνη είναι υδατοδιαλυτό ιχνοστοιχείο που ενδυναμώνει τη διεργασία μεταβολισμού λιπαρών (λιπιδίων) σε ενέργεια. Η μεταφορά λίπους, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, από το συκώτι στα κύτταρα του σώματος απαιτεί επίσης χολίνη και ενεργεί για τη διατήρηση του συκωτιού χωρίς συσσώρευση λίπους.Η Χολίνη συμβάλλει επίσης:* στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστε_νης* στο φυσιολογικό μεταβολισμό λιπιδίων* στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας στο ήπαρ.Η Ινοσιτόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Β8, είναι υδατοδιαλυτό στοιχείο και δημιουργεί ένα δομικό στοιχείο για κάθε κυτταρική μεμβράνη στο σώμα. Λειτουργεί παρόμοια με τη χολίνη. Η Ινοσιτόλη, αν και τεχνικά δεν είναι βασική βιταμίνη Β καθώς μπορεί να δημιουργηθεί στο σώμα, παραμένει πολύ βασικό θρεπτικό συστατικό.Η L-Μεθειονίνη είναι βασικό αμινοξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία πρωτεϊνών και πεπτιδίων. Τα αμινοξέα είναι τα θεμέλια της πρωτε_νης και χρειάζονται για πολλές εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Ταξινομούνται σε _βασικά_ ή _μη βασικά_, με τα βασικά αμινοξέα να μην μπορούν να παραχθούν από το σώμα και να πρέπει να συμπληρώνονται από τη διατροφή για να διατηρηθεί η γενική καλή υγεία. Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται από το σώμα και για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και φορέων θρεπτικών συστατικών.Το Solgar_ Lipotropic Factors προσφέρει έναν συνδυασμό Χολίνης, Ινοσιτόλης και L-Μεθειονίνης, ενισχύοντας το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών με 3 Ταμπλέτες την ημέρα. Όλα τα προϊόντα Solgar_ ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας _Gold Standard_ της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar_ παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία- 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar_ συνιστά αυτή τη μάρκα Barcode 1 : 0033984015807 Barcode 2 : 504184
Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.
333mg ινοσιτόλη (ως Μυο-ινοσιτόλη), 333mg L-μεθειονίνη, 333mg χολίνη διτρυγική (παρέχει~137mg στοιχειακή χολίνη), διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλική κυτταρίνη), αντισυσσωματικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου), κόμμι κυτταρίνης, παράγοντας επικάλυψης ταμπλέτας (υδροξυλοπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), φυτική γλυκερίνη, χρώμα (διοξείδιο του τιτανίου) Δεν περιέχει ζάχαρη, μαγιά, στάρι, καλαμπόκι, σόγια, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για vegans.
Διαχείριση βάρους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ