έκπτωση
-20%

Qnt Metapure Zero Carb Whey Isolate - Όλες Οι Γεύσεις

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με μοναδικό προφίλ αμινοξέων, χωρίς καθόλου υδατάνθρακες, που διαλύεται εξαιρετικά εύκολα σε νερό χάρις στην κορυφαία τεχνολογία παρασκευής του. Αποκλειστικά φτιαγμένο από πρωτεινες, το Metapure Zero Carb είναι σχεδόν χωρίς καθόλου λιπαρά και εντελώς απαλλαγμένο από λακτόζη και χοληστερίνη.

Κωδικός
5425002409968
Άμεσα Διαθέσιμο
Γεύση White Chocolate
Συσκευασία 908 gr
1 kg
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €39,00
  • INFO
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Εάν αναζητάτε ένα πραγματικά υποδειγματικό προϊόν που να σας προσφέρει μυϊκή τόνωση, απώλεια σωματικού λίπους και ενεργειακή αποκατάσταση, τότε η πρωτεϊνούχα σκόνη Metapure Zero Carb είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Κι αυτό γιατί είναι η καθαρότερη και η αγνότερη απομονωμένη πρωτε_νη ορού γάλακτος που θα βρείτε σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Το συγκεκριμένο ειδικό προϊόν διατροφής είναι ο τέλειος συνεργάτης για όλους τους αθλητικούς τύπους, αλλά και για όλους όσους και όσες επιθυμούν να χάσουν λίπος χωρίς να θυσιάσουν ούτε κατελάχιστο τη μυϊκή τους μάζα. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με μοναδικό προφίλ αμινοξέων, χωρίς καθόλου υδατάνθρακες, που διαλύεται εξαιρετικά εύκολα σε νερό χάρις στην κορυφαία τεχνολογία παρασκευής του. Αποκλειστικά φτιαγμένο από πρωτε_νες, το Metapure Zero Carb είναι σχεδόν χωρίς καθόλου λιπαρά και εντελώς απαλλαγμένο από λακτόζη και χοληστερίνη. Επομένως, θα αποτελέσει τον τέλειο φίλο για όλα τα άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη ή έχουν αργή ή δύσκολη πέψη! Συστήνεται ιδιαίτερα για τους αθλητές που απαιτούν να αποκτήσουν υποδειγματικούς, γραμμωμένους μύες χωρίς καθόλου λίπος! Διατίθεται σε συσκευασίες: 30gr, 480gr, 908gr, 2kg. Single dose 30gr: Belgian Chocolate, White Chocolate, Red Candy Συσκευασία 480gr: Belgian Chocolate, White Chocolate, Red Candy Συσκευασίες 908gr & 2kg: Belgian Chocolate, White Chocolate, Vanilla, Red Candy, Strawberry/Banana, Coconut, Yogurt/Forest Fruits, Tiramisu, Strawberry, Banana, Stracciatella, Lemon Meringue

7 scoop ( μεζούρα που περιέχεται στη συκευασία), μπορεί να διαλυθεί σε 200ml νερό, γάλα άπαχο ή πλήρες. Μπορεί να αναμιχθεί και με γιαούρτι.

Μυϊκή τόνωση, απώλεια σωματικού λίπους και ενεργειακή αποκατάσταση. Επιτάχυνση ανάρρωσης από προπόνηση. Σε κάθε ανάγκη που παιτείται διαιτολόγιο υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη. (καταβολή ηλικία επεμβάσεις κλπ) Κατάλληλο για κετογονικές δίαιτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ