Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

PAMPERS

Γιατί Pampers?
Τα Pampers έχουν αφιερωθεί στην ευτυχισμένη και υγιή ανάπτυξη του μωρού. Μάθετε περισσότερα για μας, τα προϊόντα μας και τη δέσμευσή μας σε εσάς.

Πώς λειτουργεί μια πάνα Pampers® και από τι είναι φτιαγμένη?
Κάθε μέρος της πάνας Pampers® έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία. Όλα όμως έχουν τον ίδιο σκοπό: να χαρίσουν στο μωρό σας ασφάλεια, άνεση και τη μέγιστη απόδοση.- Απορροφητικός πυρήνας:
Αυτός είναι ο πυρήνας της τεχνολογίας των Pampers® ! Απορροφά την υγρασία και την κρατά μακριά από το δέρμα του μωρού σας για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγιές και στεγνό.

Εδώ θα δείτε ότι περιέχεται στον απορροφητικό πυρήνα μας:

  • Το υπερ-απορροφητικό: είναι ένα υλικό κοινό για όλες τις πάνες μιας χρήσης, το οποίο έχει την ικανότητα να απορροφά έως και 30 φορές το βάρος του! Απορροφά και παγιδεύει την υγρασία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτά τα υπερ-απορροφητικά υλικά είναι απολύτως ασφαλή και χημικά αδρανή, όπως αποδείχθηκαν από περισσότερες από 400 μελέτες πάνω σε αυτό το συστατικό (οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 300.000 πάνες!) και σε πιθανές επαφές, ιδιαίτερα με το δέρμα.

  • Κυτταρίνη: είναι ένα υλικό φυσικής προέλευσης που απορροφά την υγρασία. Όλη η κυτταρίνη που χρησιμοποιείται στις πάνες Pampers® παράγεται με βιώσιμο τρόπο. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα Pampers® δεσμεύονται για την αειφόρο διαχείριση των δασών και πληροί τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού κανονισμού αριθ. 995/2010.

    Τα Pampers® έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό συνδυασμό υπερ-απορροφητικών και κυτταρίνης για πάνες υψηλής απόδοσης που βοηθούν ώστε να δώσουν στο μωρό σας απόλυτη άνεση. Η εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ της χρήσης σούπερ απορροφητικών και κυτταρίνης εξασφαλίζει ότι η πάνα δεν είναι ούτε πολύ ογκώδης ούτε εμποδίζει τις κινήσεις του μωρού (και αυτό βοηθά στην αποφυγή του διαβόητου "υγρού όγκου"!).

- Άνω Απορροφητικό στρώμα: κρατά την υγρασία στο εσωτερικό της πάνας για να διατηρήσει το δέρμα του μωρού σας ωραίο και στεγνό. Το άνω στρώμα, το οποίο έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα του μωρού σας, περιέχει ίνες πολυπροπυλενίου για να το κάνει απαλό και άνετο για το μωρό.

- Πίσω Απορροφητικό στρώμα: αυτό είναι το πίσω μέρος της πάνας. Συγκρατεί την υγρασία για την αποφυγή διαρροής στο κρεβάτι ή τα ρούχα του μωρού. Αποτελείται από πολυαιθυλένιο και ένα εσωτερικό περίβλημα από πολυπροπυλένιο για απαλότητα και άνεση.

- Ελαστικά Πλαϊνά: αυτές οι ταινίες είναι απαλές και διατηρούν τη σωστή εφαρμογή της πάνας. Αποτελούνται από ίνες από πολυπροπυλένιο και πολυεστέρα που προσθέτουν απαλότητα και ευελιξία για ακόμα μεγαλύτερη άνεση για το μωρό σας.

- Ελαστικά τελειώματα: βοηθούν την πάνα να εφαρμόσει σωστά στο σώμα του μωρού σας, γύρω από τα πόδια, για περισσότερη άνεση και αποφυγή διαρροών. Τα Pampers® δεν χρησιμοποιούν καουτσούκ ή λάτεξ τα οποία μπορεί να είναι αλλεργιογόνα. Αντιθέτως, χρησιμοποιούμε ελαστάνη και πολυπροπυλένιο.

- Κόλλιτικές ουσίες: χρησιμοποιούνται για να διατηρούν όλα τα συστατικά ενωμένα και να αποφεύγονται οι διαρροές. Δεν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα του μωρού σας. Τα Pampers® χρησιμοποιούν μόνο συγκολλητικά χωρίς διαλύτες.

Ως απάντηση στις προσδοκίες των καταναλωτών μας, συνεργαστήκαμε με τους προμηθευτές μας για να βελτιώσουμε τη μυρωδιά σε κάποιες από τις κόλλες μας. Αυτά τα υλικά υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή και λεπτομερή αξιολόγηση και έχει αποδειχθεί η ασφαλής χρήση τους. Δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα του μωρού.

- Λοσιόν*: για την προστασία της επιδερμίδας του μωρού σας και για τη μείωση του κινδύνου εξανθήματος από την πάνα, τοποθετείται ένα προστατευτικό balm στο άνω απορροφητικό στρώμα της πάνας, πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τα συστατικά αυτής της λοσιόν συμμορφώνονται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Περιέχει:

  • Βαζελίνη: υπόκειται σε φαρμακευτικό καθαρισμό και είναι απόλυτα ασφαλής για μωρά.

  • Εκχύλισμα φύλλων Αλόης (Aloe Vera) για απαλότητα.

  • Υγρή παραφίνη η οποία είναι μια λιπαρή ουσία που χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης.

  • Για τις ενυδατικές της ιδιότητες, περιέχει ένα γαλακτωματοποιητή που χρησιμοποιείται συνήθως στη φαρμακευτική και ονομάζεται stearyl alcohol. Μπορείτε να διαβάσετε τη συσκευασία σας για να ελέγξετε την παρουσία λοσιόν στις πάνες σας.

- Αξιολάτρευτα σχέδια: βρίσκονται στο εξωτερικό της πάνας, διασκεδάζουν τους γονείς και τα μωρά! Περιέχουν χρωστικές που είναι μη διαλυτές στο νερό (έτσι δεν μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα).

- Δείκτης υγρασίας (μόνο στις πάνες ProCare και Premium Care): Τόοοοοοσο βολικό! Η λωρίδα αλλάζει χρώμα για να σας πει πότε πρέπει να κάνετε αλλαγή πάνας! Είναι μία κίτρινη λωρίδα που αντιδρά στις μεταβολές του pH: γίνεται μπλε όταν έρχεται σε επαφή με την υγρασία.

*Κάποιες από τις πάνες περιέχουν λοσιόν.-50%
119 Oranges
26.99€ 13.49€
-35%
52 Oranges
8.54€ 5.55€
-7%
leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons