Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

KORRES

«Φοιτητής της Φαρμακευτικής ακόμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ξεκίνησα να δουλεύω στο παλαιότερο φαρμακείο Ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα. Αναλαμβάνοντας πλήρως το φαρμακείο το 1992, αφιέρωσα τα επόμενα πέντε χρόνια στη δημιουργία ενός Εργαστηρίου Ομοιοπαθητικής στα πρότυπα εργαστηρίων του εξωτερικού, αναπτύσσοντας μια βαθιά γνώση των φυσικών συστατικών και της εφαρμογής τους σε περισσότερες από 3.000 φυσικές θεραπείες. Άρχισα παράλληλα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε λύσεις για δερματικά προβλήματα, τη στιγμή που οι ίδιοι οι πελάτες μας ζητούσαν σκευάσματα φυτικής προέλευσης για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, των ρυτίδων, της ακμής. Με το φαρμακείο πλέον να γίνεται σημείο αναφοράς για ομοιοπαθητικούς γιατρούς και ασθενείς από όλη την Ελλάδα και το πάθος μου για τη φυσική κατεύθυνση έχοντας ιδία εμπειρία της ανεξάντλητης δύναμης της φύσης, γεννήθηκε η KORRES το 1996. Η φιλοσοφία μας απλή, ασφαλείς φόρμουλες, φιλικές στο δέρμα και στο περιβάλλον με κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα που θα ήμουν περήφανος να προσφέρω στους αγαπημένους μου».
Γιώργος Κορρές, Φαρμακοποιός

Η φιλοσοφία της μάρκας παραμένει ίδια από την ίδρυσή της, εστιάζοντας στη δημιουργία αποτελεσματικών,clean συνθέσεων με την τεκμηριωμένη δύναμη φυσικών συστατικών, στην προσφορά προϊόντων με ξεχωριστό design, που «αντανακλούν» την ομορφιά της Ελλάδας σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

Η KORRES έχει την πλήρη ευθύνη για όλα τα στάδια ανάπτυξης των προϊόντων - από την καλλιέργεια των πρώτων υλών και την παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων έως την επιστημονική έρευνα, τη δημιουργία της φόρμουλας και τον έλεγχο της δράσης του τελικού προϊόντος. Οι συνθέσεις βασίζονται στο υψηλότερο δυνατό ποσοστό φυσικού περιεχομένου, με την ασφάλεια, την ποιότητα και τα κλινικά αποδεδειγμένα ορατά αποτελέσματα να αποτελούν προτεραιότητα. Κάθε προϊόν υποβάλλεται σε 500 tests πριν βρεθεί στο ράφι ενός φαρμακείου ή καταστήματος. Το νερό που χρησιμοποιείται – το βασικότερο συστατικό για μία ασφαλή σύνθεση – παράγεται στη μονάδα KORRES και είναι 5 φορές πιο καθαρό από ό,τι απαιτείται στην Ευρώπη για καλλυντική χρήση.
-32%
Korres Wild Rose Illuminating Powder 4.5gr
132 Oranges
24.50€ 16.42€
-30%
34 Oranges
5.10€ 3.57€
leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons