έκπτωση
-55%

Korres Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Ευκάλυπτος και Μύρτιλο 100 ml

Εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου για παιδιά και ενήλικες. Προστασία για 5 ώρες από κουνούπια και σκνίπες και 4 ώρες από το κουνούπι τίγρης.
Κωδικός
5203069063893
Άμεσα Διαθέσιμο
0,3 kg
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €39,00
  • INFO
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου, ιδανικό για παιδιά και ενήλικες. Αποτελεσματική προστασία για 5 ώρες από κουνούπια και σκνίπες και 4 ώρες από το κουνούπι τίγρης. Ενισχυμένο με εκχύλισμα Μύρτιλου, προστατεύει την επιδερμίδα και αφήνει μία απαλή αίσθηση ενυδάτωσης.Tο νέο γαλάκτωμα, είναι πιστοποιημένο προϊόν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματική προστασία για 5 ώρες, ξεπερνώντας σε συγκριτικό τεστ τη δράση ενός από τα πιο ισχυρά εντομοαπωθητικού προϊόντος με χημική δραστική.
Ψεκάστε το προϊόν στα ακάλυπτα μέρη του σώματος σε στεγνό και καθατρό δέρμα (περίπου 1ml πήχη χεριού / 6-7 πατήματα αντλίας) και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια.Μην ωάζετε απευθείας στο πρόσωπο.Για να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, ωάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.
Citrodiol 15%, Βοηθητικές Ουσίες 85%Χωρις Mineral Oil, Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Ethanolamines
Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Ευκάλυπτος και Μύρτιλο, προστασία έως 5 ώρες ενάντια στις σκνίπες & στα κουνούπια συμπεριλαμβανομένου του κουνουπιού Τίγρης, κατάλληλο για νήπια άνω των 2 ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ