έκπτωση
-40%

Pic Οικολογικό Θερμόμετρο Vedo Ecoplus 1 τμχ

Οικολογικό θερμόμετρο κλασσικού τύπου με μεγεθυντικό φακό και χρόνο μέτρησης 4 λεπτά, χωρίς υδράργυρο.
Κωδικός
8058090004301
Άμεσα Διαθέσιμο
0,2 kg
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €39,00
  • INFO
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Το αναλογικό θερμόμετρο Vedo Ecoplus είναι ένα εύχρηστο αναλογικό θερμόμετρο χωρίς υδράργυρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Χρόνος θερμομέτρησης : 5 λεπτά. Εύκολη ανάγνωση του αποτελέσματος χάρη στη θήκη μεγεθυντικό φακό. Εύκολος μηδενισμός χάρη στον περιεχόμενο τρόπο τινάγματος Ενημερωθείτε για τη θερμομέτρηση και τη φυσιολογική θερμοκρασία σώματος εδώ: https://www.orangepharmacy.gr/blog/enimerotika-arthra/fysiologiki-thermokrasia-somatos Barcode 1 : 1001118493 Barcode 2 : 8003670664390
Πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι η ένδειξη του θερμόμετρου είναι μικρότερη από 36ο C . Τοποθετήστε το θερμόμετρο στην περιοχή θερμομέτρησης (μασχάλη - πρωκτό - στόμα ) Μετά από περίπου 4 λεπτά το θερμόμετρο θα δείξει τη σωματική θερμοκρασία και μπορούμε να τη διαβάσουμε εύκολα, περιστρέφοντας το θερμόμετρο. Μετά τη θερμομέτρηση τοποθετήστε το θερμόμετρο στην ελαστική του θήκη και κάντε μερικές ρυθμικές κινήσεις - τινάγματα για να πέσει κάτω από τους 36ο C και να είναι έτοιμο για επόμενη χρήση. Tip Μπορείτε να το βάλετε για λίγη ώρα στο ψυγείο και το θερμόμετρο θα δείξει θερμοκρασία μικρότερη των 36o C.
Το θερμόμετρο περιέχει διαστελλόμενο υγρό που δεν περιέχει υδράργυρο. Όρια μέτρησης 35,5ο - 42,0ο Ακρίβεια 0,1-0,15ο C
Το Κλινικό Γυάλινο θερμόμετρο Pic Vedo Ecoplus έχει διαστελόμενο υγρό για την μέτρηση της θερμοκρασίας σώματος για κλινικούς - ιατρικούς σκοπούς. Tip Μπορεί να μην είναι βολικό για παιδιά που δεν συνεργάζονται εύκολα λόγω του χρόνου θερμομέτρησης των 4 λεπτών. Μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα ψηφιακά θερμόμεττρα για παιδιά! Tip Το Pic Vedo Ecoplus βολεύει τους παραδοσιακούς χρήστες και μπορεί να απολυμανθεί με αλκοολικά αντισηπτικά διαλύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ