Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Φροντίδα μωρού! Κάνε την σωστή επιλογή!

Φροντίδα μωρού! Κάνε την σωστή επιλογή!

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το μωρό του και τα προϊόντα περιποίησης δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση!

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία της Naif, όταν  Δυο Μπαμπάδες έκαναν την αλλαγή!

Όταν ο Jochem και αργότερα ο Sjoerd έγιναν μπαμπάδες, συνειδητοποίησαν ότι πλέον έχουν μια υποχρέωση πολύ μεγαλύτερη από τις δικές τους ζωές: να φροντίσουν για την επόμενη γενιά.

Όπως όλοι οι γονείς, το μόνο που ήθελαν ήταν να φροντίσουν τα παιδιά τους. Κάνοντάς το, αντιλήφθηκαν τι χρησιμοποιούνταν στα προϊόντα βρεφικής φροντίδας. Συστατικά που επ’ ουδενί δεν θα θέλεις να χρησιμοποιείς στο δέρμα του βρέφους σου, όπως τα μικροπλαστικά.

Τους έλειπε κάτι αρκετά απλό: ένα καλό προϊόν βρεφικής φροντίδας. Για χάρη των παιδιών τους, αλλά και του πλανήτη. Το να φροντίζουμε τα παιδιά μας σημαίνει το να φροντίζουμε τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσουν.

Έτσι γεννήθηκε η Naïf. Μια εταιρία βρεφικής φροντίδας με μία και μόνο υπόσχεση:
«Δεν θα σου πουλήσουμε ποτέ κάτι που δεν θα χρησιμοποιούσαμε στα δικά μας παιδιά».

Στη Naif ανησυχούνε εκείνοι για τα συστατικά και την επίδρασή τους στο περιβάλλον, για να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Οπότε τα προϊόντα δεν είναι απλά τα ιδανικά για το μωρό σας, αλλά και για το μωρό του μωρού του μωρού σας.

‘’Κάνοντας το αυτό, θέλουμε να θέσουμε το παράδειγμα και να ηγηθούμε της αλλαγής, ελπίζοντας ότι η βιομηχανία της προσωπικής φροντίδας θα αλλάξει μαζί μας’’ .

Όλα τα προϊόντα της Naif είναι από 100% φυσικά συστατικά, όπως είναι το έλαιο του βαμβακόσπορου, της καρύδας, του αμυγδάλου αλλά και το εκχύλισμα ντομάτας και προφανώς είναι απαλλαγμένα από ορυκτά έλαια, SLES και σιλικόνες.

Σε κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχονται μικροπλαστικά!

  Ήξερες ότι….

9 στα 10 προϊόντα περιποίησης περιέχουν πλαστικά ενώ 7kg πλαστικού καταλήγουν στη θάλασσα ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!



Naif Προϊόντα για κάθε ανάγκη

  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ. Ειδικά κατασκευασμένα για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα του μωρού σας. Δερματολογικά ελεγμένα και με φυσικά θρεπτικά συστατικά όπως έλαιο μακαντέμια, αμυγδάλου και βαμβακόσπορου
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και ΔΕΝ περιέχουν μικροπλαστικά και ορυκτά έλαια. Ειδική μνεία αξίζει στην Κρέμα Αλλαγής Πάνας Χωρίς Άρωμα της Naif. Προστατεύει το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα από εξάνθημα και ερεθισμό. Καταπραΰνει και επανορθώνει με φυσικό οξείδιο του ψευδαργύρου,  χαμομήλι και βιταμίνη Ε. Η κρέμα δεν περιέχει καθόλου άρωμα. Είναι απαλλαγμένη από Mineral oils και άλλα επιβλαβή συστατικά και παράγωγα πετρελαίου
  • ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Το Αντηλιακό Γαλάκτωμα της Naif, με SPF50, προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στις UVA/UVB ακτίνες.Η φιλική προς το δέρμα φόρμουλα είναι βασισμένη στο οξείδιο του ψευδαργύρου. Το mineral φίλτρο αφήνει μία στρώση επάνω στο δέρμα, η οποία διασφαλίζει ότι οι ακτίνες του ηλίου αντανακλώνται κατευθείαν. Το δέρμα προστατεύεται απευθείας ΧΩΡΙΣ να υπάρχει η συνηθισμένη αναμονή μέχρι να δράσει (μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο) και με το ρίσκο ερεθισμού να είναι εξαιρετικά σπάνιο. Αυτό καθιστά το mineral UV φίλτρο κατάλληλο για παιδιά με ευαίσθητο δέρμα. Το αντιηλιακό εφαρμόζεται εύκολα χάρη στα θρεπτικά φυτικά έλαια. Σημαντικό: η κρέμα είναι αδιάβροχη
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons