Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Κάνε την περίοδό σου eco-friendly με το OrganiCup!

Κάνε την περίοδό σου eco-friendly με το OrganiCup!

Ασφαλές, Αξιόπιστο, Ανακυκλώσιµο

Τα συµβατικά αναλώσιµα προϊόντα περιόδου µιας χρήσης µπορεί να παραµείνουν χρόνια στο οικοσύστηµα µέχρι να αποσυντεθούν, επηρεάζοντας αρνητικά το περιβάλλον. Η µέση γυναίκα κατά τη διάρκεια της περιόδου της χρησιµοποιεί περίπου 11.000 ταµπόν και σερβιέτες ή σερβετάκια υγιεινής, τα οποία χρειάζονται 500 χρόνια για να αποσυντεθούν. Το κύπελλο περιόδου OrganiCup προσφέρει µια ασφαλή, πράσινη εναλλακτική λύση.

Το βραβευµένο κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι εύχρηστο. Έχει σχεδιαστεί για να αδειάζει κ να πλένεται µετά από κάθε χρήση. Μπορείτε να το φορέσετε έως και 12 ώρες ενώ µε ένα µόνο κύπελλο που κρατάει χρόνια, δεν θα χρειαστεί να σπαταλάτε τα χρήµατά σας. Τώρα, ακόµη κα περίοδός σας µπορεί να είναι άνετη για εσάς και φιλική για το περιβάλλον.

Μια βιώσιµη λύση

organicCup

Από 100% ιατρική σιλικόνη

  • Κατασκευασµένο από 100% ιατρική σιλικόνη, το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση και δεν θα επηρεάσει τη φυσική ισορροπία του κόλπου σας.

Ελάχιστα απόβλητα

  • Η συσκευασία είναι κατασκευασµένη από ανακυκλώσιµο χαρτόνι και όλες οι οδηγίες έχουν τυπωθεί απευθείας στη συσκευασία για την αποφυγή πρόσθετων απορριµµάτωv.

Περίοδος χωρίς άγχος - Όχι πια διαρροές!

Όταν το κύπελλο τοποθετείται και ξεδιπλώνεται σωστά στον κόλπο δεν πρόκειται να προκαλέσει διαρροές, λόγω της στεγανοποίησης που δηµιουργεί κατά την τοποθέτηση. Έτσι µπορείτε να απολαύσετε µια περίοδο χωρίς άγχος και προβλήµατα.


Είναι κάτι περισσότερο από ένα κύπελλο

organicCup2

Μέχρι σήµερα η περίοδος περιβάλλονταν από σιωπή, µύθους και ταµπού σε όλους σχεδόν του πολιτισµούς. Είναι σηµαντικό να σπάσετε τη σιωπή και το OrganiCup κάνει ακριβώς αυτό, ενισχύει την ευαισθητοποίηση και απενεχοποιεί την περίοδο, αµφισβητώντας τα πολιτισµικά ταµπού.

Ξεφλουδίστε περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του OrganiCup και δοκιμάστε το εδώ: HyperLink Symbol  https://www.orangepharmacy.gr/brands/organicup 

TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons