Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Καλοκαίρι & Κουνούπια - Οδηγός επιβίωσης!!

Καλοκαίρι & Κουνούπια - Οδηγός επιβίωσης!!
Τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους από τη δυσπραγία στους ψεκασμούς για τις νύμφες, μέχρι την αλλαγή του κλίματος και την εισαγωγή εντόμων από τροπικές χώρες με δυναμική μετάδοσης ασθενειών … τα κουνούπια έχουν την τιμητική τους.

Το κουνούπι είναι δίπτερο έντομο της οικογένειας Culicidae με 3.500 περίπου είδη ανά τον κόσμο. Θεωρείται, ως ζώο, ο νούμερο ένα φονέας ανθρώπων παγκοσμίως

Το λεπτό και μακρύ σώμα του ενήλικου κουνουπιού καλύπτεται με λέπια και έχει μακριά, πολύ λεπτά πόδια που του επιτρέπουν μόνο να στηρίζεται. Τα φτερά του είναι μεμβρανώδη. Χαρακτηριστικό του είναι μία επιμήκης προβοσκίδα που βγαίνει από τη στοματική του κοιλότητα.

Το αρσενικό κουνούπι έχει πιο τριχωτές κεραίες από του θηλυκού. Τα κουνούπια τρέφονται με νέκταρ ή γύρη που βρίσκουν στη φύση, όμως τα θηλυκά χρειάζονται και αίμα, προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν και να κάνουν αυγά.

Tο θηλυκό τρυπάει το δέρμα με 6 «καρφίτσες» που έχει στο στόμα του, βγάζει ένα αιμολυτικό και αντιισταμινικό σάλιο και με τη προβοσκίδα του ρουφά το αίμα που καταλήγει στην κοιλιά του. Ανάλογα με την ποσότητα, αυτή μεγαλώνει, αφού έχει μεγάλη ελαστικότητα. Το τσίμπημα του κουνουπιού προκαλεί κοκκινίλα στο δέρμα, πρήξιμο και έντονη ενοχλητική φαγούρα.

Τις περισσότερες φορές τα εξανθήματα θα περάσουν σε λίγες ημέρες χωρίς άλλη επιπλοκή πέρα από την ενοχλητική φαγούρα που προκαλούν. Σπανιότερα μπορεί να μολυνθούν είτε από την αρχική προσβολή είτε από το ξύσιμο. Η αντιμετώπιση των εξανθημάτων και της φαγούρας γίνεται με αντιισταμινικά φάρμακα από το στόμα ή τοπικά προϊόντα είτε φαρμακευτικά είτε HyperLink Symbol μελετημένες συνθέσεις που ανακουφίζουν από το κοκκίνισμα ,HyperLink Symbol προλαμβάνουν την μόλυνση και απαλύνουν την φαγούρα!

Μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να μειώσετε τον πληθυσμό των κουνουπιών στο οικιακό σας περιβάλλον HyperLink Symbol μπορείτε να βρείτε εδώ ! Ο συστηματικός ψεκασμός HyperLink Symbol με βιοκτόνα εντομοκτόνα με μεγάλη διάρκεια δράσης μπορεί να βοηθήσει.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους προφύλαξης από τα κουνούπια είναι η εφαρμογή εγκεκριμένου εντομοαπωθητικού σε ακάλυπτες περιοχές του σώματος . Στο Orange Pharmacy διαθέτουμε μόνον εγκεκριμένα εντομοαπωθητικά τα οποία περιέχουν μία από τις 4 εγκεκριμένες, ασφαλείς ουσίες που διασφαλίζουν εντομοαπωθητική δράση από κουνούπια αλλά και σκνίπες και κάποια ακόμη και από … μύγες.

Βρείτε εδώ HyperLink Symbol τα καλύτερα εντομοαπωθητικά σε τιμές που δεν προκαλούν φαγούρα!

Αν δεν σας ελκύει η ιδέα της εφαρμογής υπάρχει και το HyperLink Symbol ​βραχιολιάκι Mo Shield που παρέχει εύκολη και βολική προστασία για 200 ώρες!
leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons