Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου 4+1 (HOT) ιδέες

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου  4+1 (HOT) ιδέες

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι….  καρδούλες είναι παντού!

Λουλούδια, γλυκά, όλα σε κόκκινο χρώμα!

Δες 5 μοναδικές επιλογές για δώρα που θα κάνουν την διαφορά:

  • Αρώματα Verset! Τα αγαπημένα σας Αρώματα, με την τεράστια ποικιλία για άνδρες και γυναίκες, αποτελούν μια ξεχωριστή επιλογή για δώρο στο ταίρι σας ή… στον εαυτό σας!

Διαθέσιμα σε μεγέθη 15, 50 & 100ml.

Bonus: Δοκιμάστε τη νέα σειρά  ‘’Niche Collection’’ με τα νέα αρώματα for her PurpurineBe Amy & for him Due Mondi, Enzi.

  • Aloe Colors Gift Box Lovers "Πες Το Μ'ένα Κουτί". Τα Gift Box της Aloe Colors έχουν αποκτήσει πιστούς οπαδούς, και όχι άδικα! Φέτος για τον Άγιο Βαλεντίνο θα βρεις ένα υπέροχο ροζ κουτί έτοιμο να το προσφέρεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Περιέχει hair and body mist, κρέμα massage και άλατα μπάνιου σε ένα νέο άκρως ερωτικό άρωμα.
  • Σετ περιποιποίησης & Promo Packs. Τα αγαπημένα σου προϊόντα για περιποίηση & ομορφιά, σε ξεχωριστά πακέτα gift boxes! Ένα ξεχωριστό, όμορφο και παράλληλα χρήσιμο δώρο που θα λατρέψουν.
Φέτος ξεχωρίσαμε:
  1. Skinceuticals Promo C E Ferulic 30ml & Δώρο Hydratring B5 Gel 15ml

Ένας Αντιοξειδωτικός ορός υψηλής δράσης για πρόληψη και αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης με βιταμίνη c και φερουλικό οξύ και δώρο εντατικός ενυδατικός ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ

  1. La Roche Posay Promo Hyalu B5 Anti-Wrinkle Serum 30ml & Δώρο Eye Serum 5ml

Ορός μοναδικής αντιρυτιδικής σύνθεσης με δύο τύπους καθαρού υαλουρονικού οξέος & δώρο ορός ματιών για ρυτίδες & μαύρους κύκλους.

  • Σετ αντρικής ομορφιάς  Cosmogent 

Θες να περιποιηθείς την γενειάδα σου, να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα?  Τα προϊόντα Cosmogent συνδυάζουν  υλικά και αρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης καθώς και να σας ταξιδέψουν στον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής! Επιλέξτε τα σετ δώρου και κάντε ένα μοναδικό δώρο.

  • Sex Toys (κατάλληλο για ενηλίκους)

Τα sex toys τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή! Επιλογές για κάθε γούστο, για κάθε ηλικία και φύλλο. Η Durex  έχει μια μεγάλη γκάμα με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές!  

Σκέψου τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του αγαπημένου σου προσώπου και διάλεξε κάτι που θα τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός. Δες την ημέρα αυτή σαν ευκαιρία να γιορτάσεις την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αφοσίωση προς όποιον κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! #ΑγίοςΒαλεντίνος #Αγάπη #Ευτυχία #HappyValentine’sDay

TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons