Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Self Testing, Τεστ αυτοδιάγνωσης, Πρόληψη

Self Testing, Τεστ αυτοδιάγνωσης, Πρόληψη

Self Testing. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, στην όχι και τόσο μακρινή pro covid εποχή, ο όρος ‘’self testing’’ ήταν γνωστός σε ελάχιστο κόσμο με μοναδική εξαίρεση τα test εγκυμοσύνης.

Ο Κορονοϊός ήρθε και μαζί του έφερε εκτός από το άγχος, τις μάσκες και τα test αυτοδιάγνωσης. 

Όλοι μας χρειάστηκε να κάνουμε τεστ κατά την διάρκεια της πανδημίας. Διαβάσαμε, δοκιμάσαμε, τα εμπιστευτήκαμε. Μια λεπτή γραμμή, αποτέλεσε το εισιτήριο μας για να συναντήσουμε τους δικούς μας, να πάμε στην εργασία μας ή να ταξιδέψουμε.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα, είναι η κουλτούρα που δημιουργήθηκε. Κουλτούρα που ενισχύει την ανάγκη για πρόληψη.

Τεστ αυτοδιάγνωσης, η επόμενη μέρα.

Τα self tests εξελίσσονται στη νέα τάση στον χώρο της υγείας. Από τα γνωστά self test που μπορούν πλέον να κάνουν 3 διαγνώσεις ταυτόχρονα (Covid-19, γρίπη και RSV) στα αυτοδιαγνωστικά τεστ που μπορούν να συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση πολύ πιο σοβαρών καταστάσεων, όπως είναι ο καρκίνος.

Ποια τεστ μπορώ να κάνω στο σπίτι μου?

Ο φαρμακοποιός υπηρετώντας τον επιστημονικό του ρόλο ενημερώνει, εκπαιδεύει και προτείνει το κατάλληλο τεστ ανάλογα με τις ανάγκες του πολίτη.

Τα διαθέσιμα τεστ για:

  1. Εντερικές ενοχλήσεις - Colon Test 
  • Αποτελεί ένα βασικό βήμα διάγνωσης, ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα για εντερικές παθήσεις και για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.
  • Διεθνώς η δοκιμασία αποτελεί το πρώτο βήμα εφαρμογής για έλεγχο ασυμπτωματικών πολιτών ηλικίας πάνω των 45 ετών για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου σε ετήσια βάση.
  • Η χρήση του γίνεται εύκολα στο σπίτι σαν Home Test, τρία βήματα πιο κοντά στην πρόληψη με αγάπη και ευγνωμοσύνη για τη ζωή. (πηγή https://dyonmedical.com/colon-test/)



  1. Νεφρική λειτουργία - Nefro test 
  • Είναι ένα τεστ αυτοελέγχου για τον προσδιορισμό της φυσιολογικής νεφρικής λειτουργίας μέσα από τον εύκολο & αξιόπιστο προσδιορισμό αλβουμίνης στα ούρα.
  • Αφορά κυρίως διαβητικούς, υπερτασικούς ασθενείς και είναι δείκτης καρδιαγγειακού κινδύνου, ενώ συνίσταται διεθνώς ο αυτοέλεγχος & προληπτικός προσδιορισμός της.

 

  1. Δυσπεπτικές ενοχλήσεις - Elco test 
  • Εφαρμόζεται σε ενοχλήσεις του πεπτικού, όπως καούρες, κακοσμία στόματος, δυσπεψία, φούσκωμα, πόνος, αναγωγή, για να ελέγξετε εαν έχετε ένα μικρόβιο που ονομάζεται Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού, το οποίο βρίσκεται στο στομάχι αλλά και στο σάλιο. Είναι βασικό αίτιο δυσπεπτικών ενοχλήσεων, οι οποίες υποχωρούν με την απομάκρυνση του.

 

  1. Εμμηνόπαυση - Emino test 
  • Eίναι ένα τεστ αυτοελέγχου με εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία στην ανίχνευση της ορμόνης FSH στα ούρα. Βλέποντας έγκαιρα την πιθανή έναρξη εμμηνόπαυσης, μπορούμε να την διαχειριστούμε καλύτερα, αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά.
  • Η εφαρμογή του Emino test® μπορεί να γίνει με την εμφάνιση συμπτωμάτων, όπως εξάψεις, αίσθημα κόπωσης, κολπική ξηρότητα, ασταθής κύκλος κ.ά.

 

TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons