Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Ποιο πιεσόμετρο να επιλέξω ;;

Ποιο πιεσόμετρο να επιλέξω ;;
Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης - Ποιο πιεσόμετρο να επιλέξω?

Η πρώτη διάκριση που πρέπει να κάνουμε είναι αν θέλουμε να έχουμε ένα ψηφιακό πιεσόμετρο ή ένα αναλογικό!

Το αναλογικό πιεσόμετρο είναι οικονομικότερο για οικιακή χρήση αλλά:

Απαιτεί δεξιότητες και εκπαίδευση για την χρήση του με ακρίβεια
Δεν συνίσταται για αυτομέτρηση ( για να μετράω την πίεση μου )
Αν αυτά δεν είναι πρόβλημα για εσάς, η επιλογή ενός αναλογικού πιεσόμετρου με ενσωματωμένο το ακουστικό στην περιχειρίδα είναι η πιο συνετή επιλογή. Στο Orange συστήνουμε το Microlife Αναλογικό Πιεσόμετρο BP AG1-30 Με ενσωματομένο Στηθοσκόπιο το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ακουστότητα και συνοδεύεται από εγγύηση!

Τα ψηφιακά πιεσόμετρα έχουν επικρατήσει για την βολική παρακολούθηση της πίεσης στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι κατασκευαστές , με μεγάλη γκάμα μοντέλων με εξαιρετικά χαρακτηριστικά!

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο για εμένα?

Όλα τα πιεσόμετρα που διαθέτουμε στο Orange Pharmacy είναι ακριβή, αξιόπιστα και συνοδεύονται από σχετικές διακριβώσεις και εγγυήσεις γνησιότητας οπότε … μην ασχοληθείτε με αυτό το ζήτημα! Ξεγνοιάστε και εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και την πολύ προσεκτική σχέση που έχουμε με τους προμηθευτές μας! Σχεδόν όλα μας τα μοντέλα είναι διακριβωμένα για χρήση στην εγκυμοσύνη και σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν αγγεία με φθορές ( πχ από μακρόχρονο Σακχαρώδη Διαβήτη )

Αν δεν έχετε αρρυθμίες ( θα πρέπει να έχει γίνει σχετική επισήμανση από τον γιατρό σας ) και κυρίως ένα είδος αρρυθμίας που λέγεται κολπική μαρμαρυγή όλα τα ψηφιακά πιεσόμετρα που έχουμε είναι κατάλληλα για εσάς από τα βασικά μοντέλα όπως το Microlife BP B2 Basic το οποίο είναι η καλύτερη επιλογή για την τιμή του. Έχει ψηφιακή ένδειξη αρρυθμίας και στην συσκευασία του περιλαμβάνει περιχειρίδα Medium Large, κατάλληλη για βραχίονες ( μπράτσα ) 22-42 εκατοστά! Έχει και επέκταση εγγύησης, ξεγνοιάζοντας ουσιαστικά για έως και 10 χρόνια!

Αν έχετε συχνές αρρυθμίες και ειδικά κολπική μαρμαρυγή ή αν τα χρήματα δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας και θέλετε να είστε futureproofed επιλέξτε ένα από τα μοντέλα που μετράνε με ακρίβεια ακόμη και σε περιβάλλον αρρυθμιών που είναι συχνές ή σημαντικές όπως η κολπική μαρμαρυγή. Τα πιεσόμετρα αυτά θα ολοκληρώσουν την μέτρηση με ακρίβεια και θα επισημάνουν με την σχετική ένδειξη ότι καταγράφηκε αρρυθμία! Οι επιλογές μας στην κατηγορία είναι τα Microlife BPA6 PC και το Omron M6 Comfort.

Είναι κορυφαία τεχνολογικά ψηφιακά πιεσόμετρα.

Αν θέλετε ταυτόχρονα εξαιρετική σχεδίαση και φορητότητα και πολύ απλή χρήση ρίξτε μία ματιά στο Omron Evolv.

Σημαντικό: όλα τα ψηφιακά πιεσόμετρα έχουν μνήμες και ημερολόγιο καταγραφής μετρήσεων. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα έχουν πρόσθετες ψηφιακές ευκολίες πχ διασύνδεση με Bluetooth με την εφαρμογή του κατασκευαστή στο κινητό σας για μεταφορά των μετρήσεων και διαμοιρασμό με τον γιατρό σας!

Αξεσουάρ: Στο Orange Pharmacy θα βρείτε και αξεσουάρ όπως οι μετασχηματιστές και οι περιχειρίδες για τα ψηφιακά μας πιεσόμετρα!

Να μην ξεχάσω: Στο Orange Pharmacy δεν συστήνουμε ψηφιακά πιεσόμετρα καρπού για όλους όσοι θέλουν να κάνουν μετρήσεις στο σπίτι. Υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί τα οποία απαιτούν πολύ προσοχή στην χρήση και την καταλληλόλητα για όλους.
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons